FVS_1981-samenspel-concert-basgitaar-jongeren-verticaal.jpg

Basgitaar (8 t/m 12 jaar)

kom in de groove

Groove, de hartslag van de muziek. Dat woord past precies bij de basgitaar. Maar wist je dat het ook ‘pret maken’ betekent? Komt dat even mooi uit! Plezier maken hoort er zeker bij.

Als je naar de lage tonen van een bas luistert, voel je dat ook in je buik. Dat is dus die ‘groove’. De basis van de muziek: ritme en melodie. Onmisbaar in een band, samen met de drummer zorg jij hiervoor. Jij bent vaak die coole gast, die zich niet van de wijs laat brengen. Jij zorgt voor de beat en speelt met de akkoorden.

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je basgitaarles volgen in groepsverband of individueel.

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Instrument/Zang & Band (groep 5 t/m 8)

Zie jij jezelf meteen rocken in een band? Dat komt mooi uit, want dan kun je meedoen met Instrument/Zang & Band. Muziek maken is het allerleukste om samen te doen. Je krijgt in een klein groepje les op jouw instrument én je speelt samen met andere kinderen in een heuse band. 

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.

Alles rondom aanmelden

 

Wil je weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus of wil je de algemene voorwaarden lezen?