FVS_2472-solo-docent-les-viool-volwassenen-horizontaal-nonprint.jpg

Altviool (21+)

deze past bij elke muziekstijl

Dit strijkinstrument is familie van de viool, alleen iets groter. De klank is lager en donkerder. Niet verder vertellen: omdat de afstanden tussen de tonen op de snaren groter zijn, heb je het voordeel dat het iets gemakkelijker is om er zuiver op te spelen. Mooi toch?!

Maar los daarvan: je vindt de altviool gewoon een prachtig instrument. Robuust en in te zetten bij elke muziekstijl. Klassiek, tango, musical en zelfs in het theater. Je kunt er alle kanten mee op. Een ding is zeker: voor jou is altijd een plek beschikbaar in het orkest.

Enthousiast geworden?
Kom dan altvioolles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.630, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 815, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.