IMG-20171020-WA0003.jpg

Akoestische gitaar (21+)

muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan worden de lessen tijdelijk online gegeven. Vind je het sowieso prettiger om online les te krijgen dan is dit ook mogelijk.

populair van pop tot klassiek

Op de camping, op een feest. Je zet een akkoord in en het is meteen duidelijk welke popsong je speelt. Iedereen geniet als jij begint met gitaarspelen. Met zijn warme geluid is de akoestische gitaar een welkome gast. En jij dus ook.

Niet voor niets is dit een van de populairste instrumenten. Veelzijdig in muziekstijlen, naast pop, hoor je ‘m in jazz, klassiek, flamenco, volksmuziek om maar een wat te noemen.

Bij de ene stijl is vooral het tokkelen belangrijk en bij de andere het spelen van akkoorden. Of een combi. Jij beheerst dit binnenkort allebei.

Enthousiast geworden?
Kom dan gitaarles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.610, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 805, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.