FVS_2626-klezmagic-samenspel-concert-cello-accordeon-wereld-jongeren-horizontaal.jpg (1)

Accordeon (21+)

ontdek jouw swingende ritmes

Wie aan een accordeon denkt, denkt al snel aan terrassen onder de Franse zon. Of aan de film Amélie waar de accordeon een belangrijke rol in speelt. Wellicht begint het bij je te kriebelen bij een hartstochtelijk gespeelde tango? Of houd je toch meer van onweerstaanbare mix van volksmuziek uit de Balkan en Oost-Europa?

Hoe dan ook, dat de accordeon bij elke gelegenheid past is inmiddels wel bewezen. Het is een prachtig en veelzijdig instrument wat alle muziekstijlen moeiteloos aan kan. Met veel variatie in het spel: hoge en lage tonen, zacht en hard, langzaam en zeer snel.

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen.

Enthousiast geworden?
Kom dan accordeonles volgen bij Muziekschool Amsterdam. 

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.770, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 885, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.

Van wie je les krijgt: