muziekschool-keti-koti099.jpg
8993-samenspel-concert-viool-klassiek-kind-horizontaal.jpg
FVS_6363.jpg
FVS_8087-samenspel-les-blokfluit-kind-horizontaal-nonprint.jpg

Muziek voor iedereen!

WELK INSTRUMENT PAST BIJ JOU?


Wil jij dolgraag een instrument bespelen, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Of ben je juist op zoek naar een ensemble, orkest of band? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Er zijn het hele jaar door verschillende mogelijkheden om bij ons lessen en instrumenten uit te proberen.

Wil je jouw instrument naar keuze nog even uitproberen? Dan kan je in de introductiecursus van vier lessen ontdekken of het instrument bij jou past.

Wanneer je er nog niet helemaal uit bent wat jouw favoriete instrument is, kom dan naar de Instrumenten Uitprobeerdag. Op deze dag kan je in één middag verschillende instrumenten uitproberen, van harp tot trompet en van basgitaar tot djembé, en zo makkelijk bepalen welk instrument jij wilt leren bespelen. Maar het allerleukste van muziek maken is natuurlijk het samenspelen. Daarom hebben wij een groot aanbod aan samenspeel- en zanggroepen, voor zowel de beginnende als de gevorderde muzikant. Je kan ze allemaal uitproberen tijdens de Open Lesweek in september en februari.

Aan het einde van het jaar organiseren wij ook een feestelijke Open dag, dan is iedereen welkom om met vrienden en familie de sfeer te komen proeven. 

In de gele blokken onderaan deze pagina lees je meer informatie.

 

Introductiecursus

Het hele jaar door is het mogelijk om je in te schrijven voor onze introductiecursussen. De cursus bestaat uit vier lessen van 30 minuten. In overleg spreek je een passende dag en tijdstip af. De cursus bedraagt in totaal 35 euro. Je kunt je inschrijven voor deze cursus onderaan de pagina van jouw gekozen instrument.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een introductiecursus piano of gitaar te volgen. Wanneer dit weer kan, zal dit zo snel mogelijk hier worden vermeld.

Let op: je kunt de introductiecursus max 2 keer per jaar volgen en nooit meerdere keren bij hetzelfde instrument

Instrumenten Uitprobeerdag

Op de Instrumenten Uitprobeerdag kan je verschillende instrumenten uitproberen in korte kennismakingslesjes van 20 minuten per instrument. Je doet dit in een klein groepje met leeftijdsgenoten. De Instrumenten Uitprobeerdag wordt verschillende keren per jaar georganiseerd en is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Datum: zondag 11 februari 2024

Let op: aanmelden is verplicht! 

Open Lesweek

Tijdens de Open Lesweek kan je een gratis proefles komen volgen in één van onze groepscursussen. We hebben onder andere verschillende samenspel- en zanggroepen, voor zowel beginners als gevorderden.

De cursussen waar je je voor kan opgeven zijn: Muziek met peuters (1,5 t/m 3 jaar), Spelen met muziek (4 t/m 6 jaar), Ontdek je instrument (6 & 7 jaar), Muziekbende (8 t/m 12 jaar), Samenspelen (2+ jaar leservaring), Shorts! (korte cursussen 7 t/m 12 en 12+).

Datum: 12 t/m 17 februari 2024

Let op: aanmelden is verplicht!