EUT in Rotown

Wist jij dat twee van onze popcoaches (Emiel en Tessa) spelen in EUT? De band blies het publiek al omver op Eurosonic/Noorderslag en talloze andere (inter)nationale festivals en nu komen ze met een nieuwe plaat, Be My Reactor.

Ook op deze plaat vind je door de jaren '90 geïnspireerde liedjes met een energieke en gedurfde houding. Maar op deze derde plaat zoekt de band de diepten op. Gemaakt tijdens het grootste deel van de corona-pandemie werd zangeres Megan de Klerk geïnspireerd om zich dieper tot haar persoonlijke leefomgeving te keren. Het markeert EUT's eerste compleet zelf geproduceerde plaat. Vrij van deadlines en tourschema’s nam de band de tijd voor het bevlogen experiment.

Datum: zaterdag 22 april 2023
Locatie: Rotown, Rotterdam
Aanvang: Deur open om 21:00, start hoofdprogramma 22:00
Entree: Tickets via Rotown website