Shirma Rouse.png

Open je Oren met zangeres Shirma Rouse + Instrumentenlab

Open je oren is een vrolijk familieconcert met viool, cello contrabas en een zangeres in het Muziekgebouw aan het IJ. Met dit keer soulzangeres Shirma Rouse. Na afloop van het concert op zondagmiddag 5 maart, kunnen kinderen samen met docenten van Muziekschool Amsterdam een instrument uitproberen bij het Instrumentenlab.

 

In Open je Oren ontmoet je grote musici én de Componist des Vaderlands. Allemaal vertellen ze over hun instrument en het plezier van muziek maken. En dat laten ze natuurlijk ook horen! Je kunt al je vragen over muziek aan ze stellen. Ga samen met presentator Dieuwertje Blok op zoek naar hun verrassende verhalen.

Datum: zondag 5 maart 2023
Locatie:
Muziekgebouw aan 't IJ, Piet Heinkade 1, Amsterdam
Aanvang concert:
15.00 uur Open je oren concert met Shirma Rouse
Aanvang Instrumentenlab:
16.00 uur, met docenten van Muziekschool Amsterdam
Entree:
vanaf €9,00-, tickets koop je aan de deur of online

Meer info over Open je Oren vind je hier.