Excellence concert

Muziekschool Amsterdam biedt jonge getalenteerde musici van 9 t/m 20 jaar de kans om zich te ontwikkelen op het gebied van klassieke muziek. De leerlingen doen eerst auditie om toegelaten te kunnen worden tot de speciale opleiding: Excellence Klassiek. Zij krijgen les van onze betrokken docenten en treden regelmatig op ter voorbereiding op een eventuele opleiding aan het conservatorium.

Op zaterdag 17 december geven onze Excellence leerlingen dan ook weer een optreden in de Gehrelszaal in Amsterdam Centrum-Oost. Hier zullen zij verschillende klassieke stukken spelen. Het programma zal te zijner tijd bekend worden gemaakt. Familie, vrienden en klassieke muziekliefhebbers zijn welkom om te komen luisteren.

Datum: zaterdag 17 december
Locatie
: Muziekschool Amsterdam locatie Centrum-Oost, Nieuwe Kerkstraat 122
Aanvang: 14:15 uur
Entree: gratisĀ