ZomerAtelier door Muziekschool Amsterdam en MK24

Ook dit jaar organiseren wij weer samen met MK24 de leukste week van de zomer! In het ZomerAtelier werk je samen met een heleboel andere kinderen, muziekdocenten van de muziekschool en beeldend kunstenaars van MK24 aan een voorstelling met veel muziek, prachtige decors en mooie kostuums die vervolgens op een echt podium wordt uitgevoerd voor publiek. 

Het programma is van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00. Op maandag t/m donderdag wordt er gezongen, gespeeld en gewerkt aan kostuums, props en decor. Op vrijdagmiddag zetten de kinderen de puntjes op de i, houden we een generale repetitie en zijn aan het eind van de middag de ouders, verzorgers, opa’s en oma’s van harte uitgenodigd om te genieten van de voorstelling op het buitenpodium van het Pleintheater in Amsterdam Oost. 

Locatie: MK24, Mauritskade 24
Datum: 18 t/m 22 juli
Tijd: 14:00 - 17:00
Voor: Kinderen in de basisschoolleeftijd. Er wordt een indeling gemaakt in groepen zodat de kleuters een eigen programma kunnen maken.
Deelname€150,- (incl. BTW), aanmelden via MK24