Jazz Focus Big Band op North Sea Jazz Festival

De prijswinnende Jazz Focus Big Band wordt sinds september 2019 geleid door Lorenzo Mignacca, die daarmee de missie voortzet van wijlen Peter Guidi. De 18-koppige bigband zit barstensvol muzikaal talent en brengt de jazz echt tot leven. Onder Peter Guidi speelde de Jazz Focus Big Band onder meer al op het North Sea Jazz Festival, de Amsterdamse Uitmarkt, in het Concertgebouw en zelfs op festivals in San Sebastian en Boedapest. Drie maanden nadat Lorenzo Mignacca aantrad, stond de bigband op het Prinses Christina Concours en sleepte daar de eerste prijs binnen. Het repertoire varieert van Thad Jones, Cole Porter, Buddy Rich, Mancini en Sammy Nestico tot de modernere jazz van Gordon Goodwin en Michael Bublé.

Datum: zondag 10 juli
Tijd: 15:00 - 16:00
Locatie: North Sea Jazz Festival, Mississippi stage
Ticket: https://www.northseajazz.com/nl/tickets/