amp 2017 3510-Urban-samenspel-concert-elektrischegitaar-zang-pop-jongeren-verticaal.jpg

Pop Amsterdam Xmas Show

Het concert is afgelast ivm de nieuwe lockdown maatregelen


Zet 'm maar in de agenda, want op 19 en 20 december spatten de bands van de Pop Amsterdam van je beeldscherm. Dit jaar kan het eindejaarsoptreden door Covid niet met een live publiek plaatsvinden, maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen lekkere tunetjes gespeeld gaan worden. En ook in de woonkamer kunnen gelukkig de voetjes van de vloer. 

Op zondagmiddag van 14:00 tot 16:45 kan je de speciale liveshow van de Pop Academy bands in de Q-Factory via een livestream bekijken. Én daarnaast kan je vanaf maandag ook de prerecorded bandoptredens van Pop Amsterdam op de website bewonderen!

Programma livestream 19 december

Blok 1: 14:00 - 15:15
Academy Vocals
Choose your name
Five minutes late
The Luckiez
New Born Fire

Blok 2: 15:30 - 16:45
Slowgun
The new generation
Bottle filled with air
Half Baked Beans
B4U

Bekijk de livestream hier.