FVS_7479-samenspel-concert-basgitaar-jongeren-horizontaal.jpg

Smoke on the Water

Nederland is nog steeds in lockdown. Bioscopen, zwembaden, pretparken, alles is dicht. Maar wij organiseren in de voorjaarsvakantie de ALLERGROOTSTE (online) gitaarles van Amsterdam! Best of all? Het is helemaal gratis!!

Heb je geen gitaar? Dat is geen probleem, want we hebben 100 gestemde akoestische gitaren klaar liggen om om uit te lenen! Programma

Zaterdag 20 februari, 11:00 - 11:30

Zaterdag 27 februari, 11:00 - 11:30 (herhaling eerste les), 11:30 - 12:00 (level up!)

Ben je er klaar voor om iedereen omver te blazen met je muzikale skills, maar heb je eigenlijk nog nooit een instrument vastgehouden? In de eerste les leer je al hoe je de beroemde riff speelt van het nummer Smoke on the Water.

Nog een beetje oefenen? De week erop herhalen we alles uit de eerste les; ook handig als je die gemist hebt. Ben je al toe aan nieuwe tips en tricks, blijf dan even hangen en ga voor een level up!

Coach

Je krijgt les van Tessa, de gitarist van de pop-band EUT zorgt met haar Fender Mustang gitaar voor de puntige melodieën in de indierocksongs.

 

Meld je aan

Schrijf je snel in via het formulier onderaan deze pagina. Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail en een Zoom link naar de online les.

Gitaar lenen

Heb je geen gitaar? We've got you covered! Kies in het aanmeldformulier voor de optie 'ik wil graag een gitaar lenen' en selecteer een tijdslot om jouw gitaar op te halen, dit kan op alle vier de locaties van de muziekschool. We hebben er 100, dus wees snel want op is op!

Het is helaas niet meer mogelijk om een gitaar te lenen.

 

Aanmeldformulier