kmw.jpg

gratis workshop Producer/Composer (10-14 jaar)

Tijdens de landelijke Kindermuziekweek ontdek je muziek! Tijdens déze workshop ontdek je hoe je muziek maakt met je computer. Ontdek nieuwe en spannende manieren van muziek maken! Opnemen en produceren op de laptop, experimenteren met ‘sound design’ en elektronische en akoestische geluiden bewerken tot een eigen compositie.

Daarnaast maak je kennis met de onmisbare producer/composerskills zoals loops & tracks maken met Ableton Live.

Een eigen instrument meenemen of kunnen bespelen is niet nodig. Als je wilt, kun je je instrument meenemen om te gebruiken in je eigen productie. Een producer hoeft geen muzikant te zijn, maar een muzikant kan wel producer worden!

Datum: dinsdag 31-03-2020
Locatie: Muziekschool Amsterdam, locatie Nieuw-West (Osdorpplein 14)
Tijd: 16:00-17:00 uur
Entree: gratis