ayso sneeuwman buiksloterkerk.jpg

AYSO speelt live bij 'De Sneeuwman'

Het AYSO (Amsterdam Youth Symphony Orchestra) speelt live onder vertoning van de Britse animatiefilm 'De Sneeuwman', Natuurlijk onder bezielende leiding van Peter Veenhuizen! Met in het voorprogramma het AJUNSO (Amsterdam Junioren Symfonie Orkest)

De Sneeuwman gaat over een jongetje en de sneeuwpop die hij heeft gemaakt. Als de sneeuwpop ’s nachts plotseling tot leven komt, gaan ze samen op avontuur: ze vliegen zelfs naar de Noordpool om de Kerstman te ontmoeten! Na een mooi feest keren ze terug naar huis en gaat het jongetje weer slapen. En dan rijst de vraag: was het echt of was het een droom?

Datum: maandag 16-12-2010
Locatie:
Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur
Entree: gratis, reserveren is niet nodig 


Een greep uit de zeer positieve reacties