img5999_190.jpg

Matteo Myderwyk op Super-Sonic Jazz Festival


Onze pianodocent Matteo Myderwyk staat op het Super-Sonic Jazz Festival! Matteo is een Amsterdamse, klassiek geschoolde pianist en componist. Hij studeerde af aan het Conservatorium en bracht in 2017 zijn deels geïmproviseerde debuutplaat ‘To Move’ uit op het gerenommeerde label Excelsior. Op het album is een vernieuwend neoklassiek geluid te horen, met invloeden van pop, jazz, elektronische muziek en het werk van componisten als Nils Frahm, Ólafur Arnalds en Max Richter. De virtuoze Matteo kleurt graag buiten de lijntjes en schuwt het experiment niet: zo was onze veelzijdige muzikant onlangs te zien op popfestivals als Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open. Hij speelt in nachtclubs als De School, maar geeft ook concerten in traditionelere concertzalen. Op zondag 17 november zie je hem in de prachtige Vondelkerk in Amsterdam.

meer informatie vind je hier.

Locatie: Vondelkerk, Vondelstraat 120
Aanvang: deur open 20:00 uur, start concert 20:30 uur
Entree: €17,- Tickets zijn hier te bestellen