Agenda

 

Bekijk hier het vakantierooster

 

 • Excellence concert

  Leerlingen van de Excellence talentopleiding spelen vaak in het openbaar. Het geven van concerten binnen en buiten de muziekschool is dan ook een belangrijk onderdeel van de opleiding. In september stonden zij nog op het podium van de Amstelkerk tijdens het Klassiek op het Amstelveld festival. 

  Op zaterdag 8 oktober treden zij op voor familie, vrienden en liefhebbers in de Gehrelzaal van de muziekschool. Iedereen is welkom.

  Datum: zaterdag 8 oktober 
  Locatie
  : Muziekschool Amsterdam Centrum-Oost, Nieuwe kerkstraat 122
  Aanvang: 14:15 
  Entree: gratis

 • Open je Oren en instrumentenLAB

  Voor familieconcertreeks Open je oren slaat Muziekgebouw aan 't IJ de handen ineen met Muziekschool Amsterdam. Iedere editie maak je kennis met een andere topmusicus en diens instrument, deze keer is dat saxofonist Tineke Postma. Tijdens het concert hoor je hoe prachtig haar instrument klinkt. Na afloop staat onze saxofoondocent Leon van Mil in het InstrumentenLAB klaar om je alles vertellen over de geheimen van de saxofoon en mag je natuurlijk ook zelf even blazen. 

  Datum: zondag 9 oktober
  Locatie
  : Muziekgebouw aan 't IJ
  Aanvang: 15:00 uur
  Voor: 8+
  Entree
  : tickets via de website

   

 • The Romantic Cornet

  The Romantic Cornet is een romantisch programma met wereldberoemde melodieën, virtuoze hoogstandjes en meditatieve momenten. Laat je meeslepen door Frank Anepool (cornet) en Vaughan Schlepp (piano) en ervaar de grandeur van de negentiende eeuw. Met onder andere composities van Bizet, Hahn, Mendelssohn, Brandt en Clara Schumann.

  Onze docent Frank Anepool geeft met zijn cornet een aantal concerten!

  Datum: 15 oktober, 21 oktober, 22 oktober, 23 oktober en 20 november.
  Tijd: 20:00, 14:00 en 16:45u.
  Locatie: Zaandam, Rumpt, Den Haag, Zwolle en Amsterdam
  Entree: Kijk op de website voor de exacte data, tijden en locaties!

   

   

   

 • Excellence concert

  Tijdens de Excellence talentopleiding volgen leerlingen een programma waarbinnen zij zich op vele vlakken kunnen ontwikkelen tot een creatief musicus. Een belangrijk onderdeel daarvan is podiumpresentatie. Daarom treden de Excellence leerlingen regelmatig op, binnen en buiten de Muziekschool.

  Zaterdag 12 november is iedereen welkom om te komen luisteren naar de prachtige vertolking van diverse klassieke stukken door onze leerlingen tijdens het Excellence concert in de Gehrelzaal van onze locatie in de Nieuwe kerkstraat. Het concert programma wordt later bekend gemaakt.  

  Datum: zaterdag 12 november
  Locatie
  : Muziekschool Amsterdam locatie Centrum-Oost, Nieuwe kerkstraat 122
  Aanvang: 14:15
  Entree: gratis