kinderen

Wil je eerst uitproberen of meteen met een instrument aan de slag? Speel je het liefst samen of ben je meer op zoek naar verdieping? Muziekschool Amsterdam biedt een uitgebreid muziekprogramma op je eigen niveau en in de stijl die bij jou past. Voor kids die weinig tot geen ervaring hebben met het maken van muziek zijn de kennismakingscursussen een aantrekkelijke optie! Je maakt er kennis met muziek en kinderen uit groep 5 t/m 8 krijgen een uitgebreide combinatieles tegen gereduceerd tarief!

> kennismaking

Kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Tijdens het kennismakingsaanbod maken de kleintjes spelenderwijs kennis met verschillende instrumenten.Oudere kinderen kunnen ook meteen voor een instrument kiezen.

> turbocursussen

In 6 lessen iets heel nieuws leren? Dat kan met onze turbocursussen! Ukelele bij het kampvuur? Of lekker raggen op drums? Er is veel mogelijk!

> talent ontwikkelen

Je hebt meer in huis en je wilt àlles eruit halen? Voor enthousiaste leerlingen met aanleg is er een speciaal talentprogramma. Je kunt kiezen uit klassiek, pop of jazz.

> speciale doelgroepen

De Muziekcirkel is een programma speciaal ontwikkeld voor jongeren met een beperking. Het stimuleert het creatieve talent en laat de jongeren kennis maken met de wereld van muziek.

> instrument bespelen/zingen

Kies voor individuele les of les in een groepje. Daarnaast kunnen kids uit groep 5 t/m 8 instrument,-of zangles combineren met orkest,-of bandles! Lijkt dat je wat? Kies dan voor het Instrument & Orkest of Pop Amsterdam!

> samen zingen/spelen

We zijn een ontmoetingsplaats waar bands, ensembles, orkesten en koren samenkomen en optreden. Voor iederen is er wat wils. Ben jij er ook bij?

> nieuw: music lab

Wat inspireert jou? Welk verhaal wil je vertellen met je muziek? Hoe pak je dat aan en wat heb je ervoor nodig? Samen met leeftijdgenoten ga je in workshops aan de slag met improvisatie, media en technologie: creëer je eigen sound!

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan