kennismaken

Muzikale vorming is belangrijk voor kinderen. Tijdens het kennismakingsaanbod leren kinderen onder andere hun cognitieve en motorische vaardigheden ontwikkelen.

> peuters

In deze cursussen gaan kinderen samen met hun ouder het plezier van muziek ontdekken.

> spelen met muziek groep 1 en 2

Kinderen ontdekken spelenderwijs de diverse aspecten van muziek. Dit doen ze met behulp van liedjes, spelletjes en muziekfragmenten over allerlei onderwerpen uit het kinderleven.
> ontdek je instrument groep 3 en 4

Voor kinderen die zeker weten dat ze op muziekles willen maar de keuze voor een instrument nog niet goed kunnen maken is er Ontdek je instrument. De kids krijgen dan een half jaar de tijd om uit te vinden wat ze leuk vinden!
> ontdek je instrument groep 5 t/m 8

Ontdek je instrument is er voor kinderen die wél op muziekles willen maar nog níet weten welk instrument bij ze past. Kinderen krijgen in deze cursus een half jaar de tijd om uit te vinden wat ze leuk vinden!

> instrument en orkest groep 5 t/m 8

Speciaal voor kinderen met weinig muzikale ervaring maar die wél al weten welk instrument ze willen bespelen, is er Instrument en orkest. Je krijgt wekelijks les op je instrument én speelt meteen in een orkestje!


> instrument en orkest groep 5 t/m 8
> pop en technology groep 5 t/m 8

Heb je nog nooit een instrument vastgehouden of speel je pas sinds kort? Kies dan voor Pop Amsterdam! Je krijgt wekelijks les op je instrument én speelt meteen samen in een band! Wil je vette sets bouwen? Dat kan in de DJ-les! Experimenteren met muziek, media, technologie en performance doe je bij Music Lab.


> pop amsterdam groep 5 t/m 8

> DJ-les groep 5 t/m 8

> Music Lab

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan