jongeren

Je weet wat je wilt. Solo of samen in band, ensemble, orkest of koor. Bij Muziekschool Amsterdam krijg je muziekles op jouw eigen niveau en in de stijl die bij jou past. Van klassiek tot pop, van jazz tot wereldmuziek.

> instrument bespelen/zingen

Wil jij een instrument bespelen of zingen? Bij Muziekschool Amsterdam kan dat individueel of in een groepje! De cursussen zijn er voor beginners en gevorderden.

> samen zingen/spelen

We zijn een ontmoetingsplaats waar bands, ensembles, orkesten en koren samenkomen en optreden.

> speciale doelgroepen

De Muziekcirkel is een programma speciaal ontwikkeld voor jongeren met een beperking. Het stimuleert het creatieve talent en laat de jongeren kennis maken met de wereld van muziek.

> talent ontwikkelen

Je hebt wat in huis en wilt er àlles uithalen! Voor leerlingen met aanleg is er een speciaal talentprogramma. Je kunt kiezen uit klassiek, pop of jazz.

> turbocursussen

In zes lessen iets heel nieuws leren? Dat kan met onze turbo-cursussen! Ukelele bij het kampvuur? Maar lekker raggen op drums terwijl je ze nog nooit van dichtbij hebt gezien kan ook.

> nieuw: music lab

Wat inspireert jou? Welk verhaal wil je vertellen met je muziek? Hoe pak je dat aan en wat heb je ervoor nodig? Samen met leeftijdgenoten ga je in workshops aan de slag met improvisatie, media en technologie: creëer je eigen sound!

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan