jazz academie auditie academie klassiek auditie pop academie auditie

> audities

Heb je meer dan gemiddeld talent en wil je jezelf muzikaal flink ontwikkelen? Wil je graag samenspelen en optreden èn samen met anderen muziek maken en workshops volgen? Dan is het talentprogramma van Muziekschool Amsterdam vast iets voor jou.

De audities zijn ook toegankelijk als je geen les hebt bij Muziekschool Amsterdam. Wanneer je alleen gebruik maakt van één van onze talentprogramma's, betaal je een aangepast tarief van €232,-.

Om toegelaten te worden tot het talentprogramma doe je auditie. Aanmelding voor de auditie dient door ouders van de betreffende leerling te gebeuren via het aanmeldingsformulier. Na aanmelding via het online formulier volgt een uitnodiging voor de auditie. In de uitnodiging staat de exacte auditie tijd.


Wanneer en waar zijn de audities?


Pop Academy (za.30 juni 2018 v.a. 10:00 uur, locatie Centrum-Oost)

Jazz Academy (za.30 juni 2018 v.a. 10:00 uur, locatie Centrum/Oost)

Academie Klassiek (za.30 juni 2018 v.a. 10:00 uur, locatie Zuid)

Excellence (za.14 juli 2018 v.a. 10:00 uur, locatie Zuid)


meld je hier aan voor auditie 2018


Aanmelden voor de audities kan t/m 17 juni.


Hoe verder?


De commissies die de audities beoordelen worden wisselend samengesteld uit met name externe commissieleden. Leerlingen voor de Academie Klassiek doen auditie zonder begeleiding van een pianist en zonder begeleiding van een CD etc. Op deze wijze kunnen alle leerlingen op dezelfde wijze gehoord worden.


Wat verwachten we van de auditanten?


We vragen van een kandidaat om twee afwisselende stukken voor te bereiden. De commissie zal letten op de volgende aspecten:
1. Niveau
2. Talent
3. Creativiteit
4. Motivatie
5. Affiniteit
Er wordt slechts 1 keer een auditiemogelijkheid geboden per genre.

Het is natuurlijk voor iedereen van belang dat de kandidaat goed voorbereid is en dat de auditie prettig verloopt. Mocht je meer informatie nodig hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met Leon van Mil voor informatie over de Jazz Academy, met Joachim Bosboom als je meer wilt weten over de Pop Academy en met Angenieta de Bie voor vragen over Academie klassiek. Wil je meer weten over het Excellence programma? Neem dan contact op met Peter Kranen. Veel succes gewenst met de voorbereidingen.

Procedure audities en overgangsexamens

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan